Världens godaste öl i ”Westerås?” – Coppersmith’s Brewery

Kund och bartender bjuds personlig öl som sticker ut!

Här brygger hantverksbryggeriet Coppersmith’s Brewery med äkta råvaror, producerade i Västerås närhet, vatten – korn – malt – humle och jäst. Till det hör förstås passion, kreativitet, kärlek och förstås inte så lite kompetens.

De har nyligen skapat ny slogan: ”OUR PASSION – YOUR PLESAURE”, till det kan man lägga till att de verkligen gör världens godaste öl! Jag kan själv intyga det efter bryggerivisning i februari 2018! Ännu en visning är 8 Mars -18, vilket också är den internationella kvinnodagen!

Det där med kvalitet, det är inte bara tomma ord.

Tack vare att man har anläggningen i Västerås innebär det fördelar då just vattnet är det som gör produktionen unik. Vattnet kommer ur Badelundaåsen som är grundkällan till Västerås vattenkvalitet, den är alltid densamma! 100% jämn och absolut kvalitet året runt.  Det gör också att man kan tillsätta precis de essenser och salter man vill för att göra en perfekt bryggning.

Man har bland annat alkoholfri öl på gång som,- säger i varje fall VD och eldsjälen Petri Karhukorpi. ”Vi nog kan bli bäst på alkoholfri öl tack vare att vi vet hur vi skall producera den för bästa resultat”.

Petris mål är inte att vara störst, men bäst och vara nära kunden. satsning på att erbjuda restauranger och pubar speciella ”paket” är en av planerna vilket kan göra kundens upplevelse ännu bättre.

Bryggeriet startades 2014 efter att Petri ville ha nya utmaningar i livet. Petri är mycket intresserad av gastronomi och i synnerhet av dryck. Han är även sommelier och kock.

Foto bild och klipp: © Håkan Öqvist, Ho-Form.se