Företagare: Nyheter om Nätverk och Coaching!

Nätverk och Coaching
Coaching skapar kreativa möten där möjligheter, lösningar och nya perspektiv får en ny tolkning med kraftfullare och mer långsiktiga resultat. Det blir kreativa möten som stimulerar till nya idéer och samarbeten i genomtänkt miljö och med mätbara resultat. Målet blir en ny anda där samarbetsvilja och framtidsutveckling prioriteras högt.

”Plus One Coaching” med Carina Karlsson arbetar med Coaching för att skapa nya förutsättningar för företagets lönsamhet och affärer.

Nätverk och Coaching
Coaching skapar kreativa möten där möjligheter, lösningar och nya perspektiv får en ny tolkning med kraftfullare och mer långsiktiga resultat. Det blir kreativa möten som stimulerar till nya idéer och samarbeten i genomtänkt miljö och med mätbara resultat. Målet blir en ny anda där samarbetsvilja och framtidsutveckling prioriteras högt.
Viktiga uppgifter för Plus One Coaching, Carina Karlsson, – som coach är att skapa denna nya anda genom att lyssna in behov samt uppmuntra passion och nyfikenhet i alla möten. Detta föder en vilja att söka kunskap om andra personer och därigenom finna lösningar till samarbete.
Generationsskifte? Nya ägare får en bra start med effektiva coachingsamtal!
En ny generation ägare med siktet inställt på framgång och expansion, vinner också mycket på att tidigt bygga upp sin vision och sedan, under arbetets gång, få hjälp med att lösgöra tankar och behålla fokus på det som är viktigt.

”Plus One Coaching” med Carina Karlsson arbetar med Coaching för att skapa nya förutsättningar för företagets lönsamhet och affärer.Nätverk och Coaching
Coaching skapar kreativa möten där möjligheter, lösningar och nya perspektiv får en ny tolkning med kraftfullare och mer långsiktiga resultat. Det blir kreativa möten som stimulerar till nya idéer och samarbeten i genomtänkt miljö och med mätbara resultat. Målet blir en ny anda där samarbetsvilja och framtidsutvecklingprioriteras högt.
Viktiga uppgifter för Plus One Coaching, Carina Karlsson, – som coach är att skapa denna nya anda genom att lyssna in behov samt uppmuntra passion och nyfikenhet i alla möten. Detta föder en vilja att söka kunskap om andra personer och därigenom finna lösningar till samarbete.Generationsskifte? Nya ägare får en bra start med effektiva coachingsamtal!En ny generation ägare med siktet inställt på framgång och expansion, vinner också mycket på att tidigt bygga upp sin vision och sedan, under arbetets gång, få hjälp med att lösgöra tankar och behålla fokus på det som är viktigt.