Tesla model 3 – Video-klipp – uppdaterad igen 18-02-11

Uppdaterat! Nya klipp till med bla. vinterkörning. Se fler klipp nedan från denna kanal på Youtube (Now You Know) En Tesla Model 3 testas och visas upp. Hyfsade klipp med inte alltför ”grabbig” attityd och samtliga klipp uppdateras då och då här nedan.

 

Här finns ännu mer: Autobild.de

Panik! Glömde du Julhälsning!?

Det är lätt att gripas av panik när det gäller julkort och julhälsningar, helst vill vi ju ha personliga fysiska julkort och i julstressen hinner många inte ens få iväg ett SMS.

Både privatpersoner och företagare får en hög grad av ångest, men gör rätt – risken är att istället skapa irritation.

Det retar mig om jag får ett julkort som jag inte vet varför jag fått, eller vem i hela friden som skickat det!? En blir sur och förnärmad som mottagare, är jag bara ett namn i en hoprafsad kontaktlista?

Många skickar julhälsningar vi e-mail och sociala medier, men mängden gör ju att de drunknar i inkorgar och uppdateringar i dessa kanaler. – Men en personlig hälsning, ett tack för ett trevligt år i en relation eller för ett bra utfört jobb, det kan räcka, då får mottagaren positiv överraskning som kanske dessutom leder till längre relationer, absolut även affärsmässigt.

Och har du missat skicka julkorten är inte det en katastrof!

Ta chansen istället att  skicka en hälsning i början av januari – efter kalabaliken kring julbord och nyårsmiddagar, när alla är totalt ”slut” och säkerligen mer mottagliga för nya inpulser och längtar till våren.

Instagram-nytt: Taggar går nu att följa + analystips!

Med taggar (hashtags) är det möjligt att göra sina bilder och videor sökbara för andra, likväl som det hjälper användare att hitta innehåll med ett visst tema/kategori/intresseområde.

I den nya uppdateringen hanteras taggarna snarlikt personer och det är möjligt att följa olika taggar efter behag. Ett axplock av populära inlägg och storys dyker sedan upp i ditt flöde utifrån vad du följer. Via 99.se och Instagram.

TechCrunch har också en artikel om detta.

Det finns ett alldeles gratis sätt att analysera hashtags/taggar via Talkwalker.com – Se även bild nedan.

Mer projekt och uppdrag

Smyglanseringen: THE WHITE PLOT – Produktfoto och kampanjmaterial

Se mer på: https://thewhiteplot.com

”The White Plot” är ett helt nytt varumärke, inom lyx-segmentet som utmanar den traditionella wholesale/retail-processen, som ger kunderna för lite flexibilitet och alltför höga priser.
THE WHITE PLOT’s mål är att hålla en mycket högre service, och sälja de allra bästa sängkläderna för ett rimligt pris. Ledorden är Enkelhet och Kvalitet. Se mer om Om THE WHITE PLOT

HO-Form har arbetat med produktfotograferingen, se exempel nedan.