Är ditt varumärke hållbart?

Alla företag måste måna om sitt varumärke. Varumärkets betydelse har växt med åren. Det fungerar inte med bara en snygg logotyp och ett budskap som är på väg ur tiden. Idag krävs en hel del mer, helt enkelt för att kunder är mer medvetna, gör mer kräsna val och tar reda på hur företag sköter sig, ur miljösynpunkt till exempel. 
I grunden handlar det om att ställa om verksamheten till att använda och leverera hållbara varor och tjänster. Hållbara mål är därför ett måste. Vill du svepas med i stormen eller stå stadigt kvar på marken?

Då måste du kanske ta ett modigt kliv över bron.
Vi kan hjälpa till i det där klivet!

Håkan Öqvist form erbjuder att växla upp ditt varumärke i hållbart företagande. Tillsammans med Nestor AB kan företaget ställas om på riktigt och vi hjälper även till att hitta finansiering, t ex genom utlysningar från olika myndigheter.

Vi börjar med två frågor

Hur upplevs ditt varumärke idag?
Vad ska ditt varumärke signalera nu och i framtiden?

Håkan Öqvist form, tjänster:Nestor AB, tjänster:
Varumärkesanalyser
Formgivning/Produktion
Kommunikation
GAP-analys av Agenda 2030-mål
Energi- och klimatutredningar
Anbudsunderlag /hållbarhetskrav

”Hållbart företagande” förbättrar företagets ekonomi samtidigt som era produkter och tjänster bidrar till en bättre miljö och ökad hälsa eller välfärd. En hållbar utveckling är en utveckling som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov. Det handlar om ekonomisk, ekologisk och social hållbar utveckling.