Från Facebook till företaget GruppSol på fem månader!

Det är få företag som kan ta ett samlat grepp kring dessa frågor och rena konstruktionslösningar utan att INTE ställas inför ofta komplexa problem.
Ingen
installation liknar den andra.
Det kan bli väldigt tidsödande både för kund och leverantör när det visar sig att man gjort missar i förstudier inför en installation. 
GruppSols affärside är att via stora kollektiva inköp erbjuda marknaden de mest konkurrenskraftiga priserna på hög-kvalitetsprodukter inom solenergi inklusive kompletta installationer över hela Sverige.

Vid ett seminarium jag nyligen tog del av, gjorde man ett samlat, och väldigt proffsigt intryck över vad de kan erbjuda.

Företaget GruppSol har sitt ursprung från Facebook-gruppen Kollektiv inköp av solcellsanläggning 2018-2019 som startade upp i juni 2018 och på väldigt kort tid blivit en av de största Facebook sidorna kring solceller i Sverige. För att kunna möta den stora efterfrågan av solcellsanläggningar, och ha möjlighet att kunna köpa produkter direkt från de största tillverkarna kommersialiserades konceptet till ett företag: ”GruppSol”. 

Bra webb fungerar!

Bemannangsrekrytering kräver bra och enkla lösningar!

Under försommaren hade jag ytterligare intressanta projekt.
Bland annat med ny hemsida för
Planning and Logistic AB

Då det är vanligt med ganska tidsödande, och komplicerade innehålls-system (CMS) för administration av bemannings-sidor gjorde vi en ordentlig förstudie av behovet.
Det visade sig ingå en hel del tjänster och kurser. Sammanlagt över 30 sidor.  Jag insåg att det skulle spräcka budgeten direkt! 
Att ge sig på det skulle vara värdelöst, och fick en idé.
Slakta den tungrodda och omfattande sid-strukturen helt och hållet! 

Förslaget var att minska text till det absolut nödvändiga, och sortera – dela upp respektive tjänste-utbud och kursinnehåll mycket tydligare genom smart grafik. – Lättare för besökaren få översikt och dessutom…
– Mycket nöjd kund. 

Exempel på grafik för web-platsen

Länk till bemanningsföretaget Planning and Logistic AB