Ta ingen genväg till framgångssagan


För den som har varit med ett tag inom branschen kan man enkelt konstatera att det faktiskt blivit mycket svårare numera nå din eventuella marknad eller målgrupp. Det finns hur många trix medel och kanaler som helst. Men det är faktiskt inte enkelt!

Ett bra tips är att undersöka hur andra har gjort, studera gärna branschmedia, hur andra branscher än din egen gjort, till exempel lyckade kampanjer. Men det är inte en bra väg att gå studera antal klick och träffar, mätvärdenas statistik etc.

Det finns nämligen inga genvägar till framgångssagan, se till att du har envishet och konsekvens i din kommunikation. Det är konsekvent närvaro på flera olika plattformar. Se bara till att den är anpassad för respektive målgrupp, och tänk noga igenom syftet med din kommunikation.
Det kommer att löna sig göra det, för det är hårt arbete som ligger bakom!

Hårt ARBETE är vad som krävs eller vänd dig/er till någon som orkar ta tag i kommunikationen och kan hjälpa er kontinuerligt. Där kan man enkelt komma överens om en samarbetsform och avtal som inte kostar hela skjortan. Det ger stora möjligheter till att få hjälp anpassa och planera framtida insatser när du/ni själv inte hinner lägga ned egen tid.