Intressant om Mackmyra Brukswhisky

http://www.resume.se/nyheter/design/2012/11/01/ny-design-tar-svenska-whiskyundret-ut-i-varlden/

”Formgivningen (Designen) har sitt ursprung i att idén till Mackmyrawhiskyn kom till under en skidsemester i Sälen för 14 år sedan.

– En liten anekdot är att den flaskdesign som nu lanseras inte är den stutgiltiga. En av skissbilderna på den nya flaskan är ett par skidor eftersom idén kom till under en skidresa. Dock fick vi inte ha dem för Systembolaget, eftersom de inte vill uppmuntra alkoholkosumtion i samband med fritidssysslor. Det har vi fått lösa genom att sätta etiketten lite snett på flaskan för att dölja skidorna. Nästa gång vi trycker nya flaskor måste vi ta bort dem, säger Magnus Dandanell vd och grundare av Mackmyra.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *