Brf Galgberget med SMART SOLAR ROOF® nominerat till prestigefyllt pris

Gruppsol

Brf Galgberget i Halmstad är nominerat till solenergipriset 2021 inom kategorin årets anläggning som ges ut av branschorganisationen Svensk Solenergi.

Brf Galgberget i Halmstad valde SMART SOLAR ROOF® från GruppSol när det var dags för takbyte på tre tak. Totalt installerades 52 kWp integrerat solcellstak. Som växelriktare valde kunden Ferroamp Energyhub med fasbalansering, berättar Mattias Hansson, CTO på GruppSol AB, som levererat anläggningen och fortsätter:

– Med GruppSols helsvarta SMART SOLAR ROOF® ger vi marknadens bästa garantier med 30 år både för produkt och effekt och taket är dimensionerat för att kunna gå på med bibehållna garantier. För våra solcellspaneler har vi prioriterat bästa design, många watt/m2, hög hållfasthet, marknadsledande garantier och låg klimatpåverkan. Dessutom uppfyller de ramfria dubbelglaspanelerna brandklass A fortsätter Mattias Hansson.

https://www.mynewsdesk.com/se/gruppsol-ab/pressreleases/brf-galgberget-med-smart-solar-roof-r-nominerat-till-prestigefyllt-pris-3094359