Nytt från Meurman & Meurman

Gult är absolut inte fult!
Rum blir ”över” när barnen flyger ut och allsköns bråte samlas och sprider spretande otrivsel omkring sig. Vad gör man? Jo man kan göra ett arbetsrum och ett gästrum. Här har jag ”sopat rent”, ställt undan det som ska sparas och börjat från början. I samarbete med kunden blev det ett soligt Monet-gult gästrum; en mix av uppgraderad secondhand och nyinköpt belysning förstärkt med Mimoutapet . Gul bas, vit ton och lila accent för sköna drömmar i alkoven!

Blått är flott!
Arbetsrummet fick bl a coboltblåa väggar, skrivbord och stol i rokokostil fyndat på Blocket och en anslagstavla gjord av mig; brunt linne på porös skiva och grått band på metervara format för att kunna sticka in viktiga papper och fina bilder. Konstläderbit ska nu klistras på skivan där ärvt pennställ i tenn samsas med lampa från Ikea.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *