Känsla, närhet, magi och drama.

Brus. Alla vet att det finns där. Står i vägen. Skaver och irriterar. Än har jag aldrig hört någon säga sig ha ännu mer brus som ett mål för sin kommunikation. Eller ens antyda att de på minsta sätt, medvetet skulle vilja bidra till det. Ändå resulterar de flestas insatser ofta i bara ännu mer brus.

Brus. Någon, antagligen klokare än både du och jag, har beskrivit det som en svindyr medelmåttighet. Ofta som en direkt följd av mångas omedvetna strävan efter att göra det kloka, det säkra och det beprövade. Kort sagt; som alla andra.


Men nu struntar vi i detta. Låt oss ladda upp med all den känsla, närhet, magi och drama som inte kom till användning i årets kommunikationssatsningar, och istället använda dem som ingredienser för en gladare och godare jul. Och så försöker vi på nytt igen på andra sidan årsskiftet.

God Jul och Gott Nytt år från oss alla i
HO-Formgruppen genom Uffe Westberg UWCW


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *