Presentation och boksläpp på Engsö Slott

Boken om Engsö Slott är nu officiellt släppt.

Denna presenterades på slottet som sig bör, i Stora Salen lördagen 16’e april. Fotograf Jan Gustafsson har tagit praktiskt taget alla fotografier för boken. Boken om Engsö slott är skriven av Åke Nisbeth. Han var en av Sveriges främsta kännare av såväl kyrkor som svensk slotts- och herrgårdskultur.

Det är ett mycket ambitiöst arbete bakom boken och det märks inte minst i innehållet som är mycket intressant att ta del av. Den är dessutom en lättläst publikation med mycket utmärkta färgbilder av slottets inredning och omgivningar. Formgivningen är återhållsam och ändå elegant. Rekommenderas!

Red. Catharina Piper & Göran Ulväng, medverkan av Anna Tandre och Arne Losman.
Se länk till förlaget: Atlantis.

Här intill ses bilder från presentationen av boken. Alla exemplar som tagits dit för ändamålet sålde slut omgående! Se även tidigare inlägg om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *