Fastna inte på nätet, och i webben!

Ha en strategi och plan hur du använder internet

Jag märker hur allt fler fångas av nätets förmåga att hålla oss kvar vid alla våra ”skärmar”.
Vi har numera alla typer av webbläsare, sittandes i kommunala transport-nätet, vid frukosten, på toaletten. – Ja precis var som helst, kan vi kolla upp vad alla andra gör, eller inte alls gör!

Planera istället vilket syfte du skall använda dig av nätet. Då blir det lättare att frigöra sig från att fastna i helt nya länkar, man egentligen inte alls letade efter. Som att du plötsligt hamnar i senaste stövel-trenderna, Leta rätt på min vovve-bloggen etc. Det slutar oftast med att du letar planlöst, – för att man har dö-tråkigt.

Möjligen en yrkesskada jag har, då jag arbetat med form för webben sedan -95.
Men erfarenheten ger mig tid till effektivt arbete.
– Och den tiden behöver inte ”ticka” stress-sekunder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *