RESUMÉ: Rekord i mobilen – tack vare Lajkat

Rekord i mobilen för Aftonbladet, – tack vare Lajkat och KIA-Index

Aftonbladet slår mobilrekord med drygt 5,7 miljoner unika besökare förra veckan. Detta sedan viralsajten Lajkat inkluderats i trafiken. Nu vill Jan Helin se förändringar i hur Kia-Index mäter. – Via Resumé:

http://www.resume.se/nyheter/media/2015/02/18/rekord-i-mobilen-tack-vare-lajkat/

 Skärmavbild 2015-02-18 kl. 23.25.25

OM KIA-INDEX:

KIA-index är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser. I listan kan du se antalet unika webbläsare (baserat på kakor), besök och sidvisningar. Utifrån dessa tre grundvariabler räknar vi ut sidvisningar per besök, besök per unik webbläsare samt förändringar från föregående vecka. Alla webbplatser som vill få en officiell mätning av sin trafik ska vara med i KIA-index. Resultaten används av annonsörer, intressenter, kunder med flera. Närvaro på KIA-index försäkrar er om en plats i Sveriges kommersiella internetuniversum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *