Hur skall vi bo? – Svenskarna tror på rejält stigande bolåneräntor

Svenskarna tror på rejält stigande bolåneräntor

”Tvärtemot Riksbankens prognoser om en oförändrad eller minskad ränta tror svenskarna att räntan kommer att stiga. Var tredje tror nämligen att den kommer att höjas med minst två procent under de närmaste tre åren. Om de får rätt är det många svenska hushåll som kommer få det tufft. Svensk Fastighetsförmedlings senaste Bobarometer visar att var fjärde svensk bostadsägare skulle tvingas flytta om deras boendekostnad stiger med upp till 3 000 kronor i månaden. Bland de som inte äger sin bostad skulle hela sex av tio tvingas byta bostad om hyran steg lika mycket”.

http://www.mynewsdesk.com/se/svensk_fastighetsformedling/pressreleases/svenskarna-tror-paa-rejaelt-stigande-bolaaneraentor-1263674

Architecture-IMG_5865

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *