Porsche Taycan, Vet vi tillräckligt nu?

Från flera källor kan man nu lägga pussel. Enligt mina källor har redan förhandsbokningarna kommit igång i Sverige men det är fortfarande helt inofficiellt då Porsche inte har gett möjlighet till förhandsbokning via den Svenska sajten?

Redan i juli 2018 fanns den möjligheten enligt Teknikens Värld.
Man får istället vända sig till den Norska hemsidan (Obs. 20.000 NOK!) eller ta upp saken på ett Porsche Center. När man väl registrerat och betalt, får man ett litet kit med brev där man knapphändigt informerar om att man nu är på kundlistan. Premiären sker i september 2019 och leveranser väntas ske 2020.


Everything We Know About the Porsche Taycan

Porsche’s Tesla competitor, previously called Mission E, is now the Porsche Taycan. It’s coming in 2020.

https://www.popularmechanics.com/cars/hybrid-electric/a21239621/porsche-taycan-mission-e-electric/