Fördel Tesla 3.0. Tesla leder utvecklingen av AP?

Tesla visar återigen att man är ledande när det gäller autopilot.

Här har jag samlat några intressanta klipp vilka är gjorda sista tiden med den allra senaste versionen som börjat delas ut trådlöst från Tesla.
Autopilot – historik på Wikipedia

Att en ”liten” elbilstillverkare vänder upp och ned på HELA traditionella bilmarknaden är väldigt signifikant och visar hur kraftull utvecklingen är. Det är pinsamt när VOLVO säger sig inte lita på utvecklingen av autopilot och på så sätt indirekt visar sin inkompetens när det gäller en utveckling som egentligen gagnar säkerheten.

En Corvette C1 försöker ligga steget före men sidokameran ser den. Se klipp nedan.

TCS med Tibor Blomhäll har också en utmärkt artikel om det senaste kring Teslas Autopilot: Nya mjukvaran 2019.8.3 (som håller på att skickas ut trådlöst till bilarna nu) kan detektera trafikljus. Om bilen styrs av autopiloten men kameran ser att signalen slår om till rött varnas nu föraren med ljud och ljussignal och ombeds ta över styrningen omedelbart.

En Corvette C1 försöker ligga före…

Utnyttja gärna min referralkod om du vill ta chansen att utnyttja erbjudandet från Tesla att vinna något ur deras referens-program: https://ts.la/hkan65717

Mer om programmet och regler står här: https://www.tesla.com/sv_SE/blog/teslas-new-customer-referral-program