Design-S dagen / Fotomässan 2015

Det är dags igen för lite seminarier och mäss deltagande.

Här är ett par tips:

://design-s.se/design-s-dagen/

”Följ med i det generationsskifte som pågår inom svensk design. För hundra år sedan började vi skapa vackrare vardagsvaror, idag lever vi mitt i en global digitalisering, där Sverige, tack vare samma användarvänliga och demokratiska tradition, lyckas ligga långt framme. Men vad är egentligen design idag när alla designar? Vad är skillnaden mellan en designkonsult och en organisationskonsult? Hur syns och verkar tjänstedesign?”

http://sthlm.fotomassan.se

”Nordens största mötesplats för fotografi och rörlig bild. På Stockholmsmässan i Älvsjö får besökarna under tre dagar uppleva en fotofest fylld med inspiration, produktinformation och fria föreläsningar”.

 

Skärmavbild 2015-11-05 kl. 09.19.05

Skärmavbild 2015-11-05 kl. 09.26.57

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *